АРХИТЕКТУРНА КНИЖАРНИЦА

Разпродажба!

Акварелни двувърхи дизайн маркери – четка GRAPH’O, 24цв.

64.80 лв.

Комплект маркери на водна основа с двоен връх, подходящи за различни крафт техники.
Маркерите са с два върха - мека, гъвкава четка и тънъкописец 0,5mm. Четката е идеална за писане, оцветяване, смесване, рисуване и др. Мастилото, съдържащо се в маркера, е на водна основа и леко прозрачно, поради което може да се използва с акварелни техники. Маркерите са подходящи за илюстрации, комикси, оцветяване на картини или за печати.
Само два съвета са достатъчни за смесване: Ако смесите по-тъмен и по-светъл нюанс, върхът абсорбира малко мастило от противоположния връх. По този начин постигате ефект на засенчване и красиви цветови преходи. Маркерът е подходящ и за щамповане. Нанесете мастилото от маркера върху печат и го отпечатайте. Не е подходящ за деца под тригодишна възраст.
Съдържа 12 цвята: Sun, Camel, Atoll, Melon, Princess Rose, Tomato, Ultramarine, Iris, Sequoia, Lime, Neutral Grey Medium, Black

ВНИМАНИЕ! ВИНАГИ съхранявайте маркери ЛЕГНАЛИ , за да може и двата върха да са еднакво захранени с мастило . Затваряйте плътно капачките за по-дълъг живот . Използвайте маркерна хартия по възможност.

Категория: Етикети: , , ,
   

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.