АРХИТЕКТУРНА КНИЖАРНИЦА

Разпродажба!

Алкохолни двувърхи дизайн маркери-четка Derwent Academy, 8цв.

18.90 лв.

Качествени маркери с два писеца: тънък и широк, в комплект с 8 цвята. Тънкото връхче, подобно на тънкописец е подходящо за очертаване на контури и детайлно рисуване, огъващият се връх, подобен на четка е полезен за постигане на тънка и широка линия само с една черта и много удобен за оцветяване.

Могат да се използват за рисуване, декориране и надписване на ръчно изработени картички и странички за скрапбук албум или дневник. Лесни за нанасяне те са подходящи за множество техники: рисуване с точки ( stippling ), кръстосване ( crosshatch ), напластяване и смесване, като показват най-добри резултати върху гладки картони.

Част от серията Академия на британския производител Дервент те могат да бъдат добро начало при навлизане в света на рисуването и майсторенето.

Начин на работа: може да се започне със светлите цветове, за да се избегне зацапването на връхчетата от по-тъмните цветове. Работи се почти без натиск, за да се запази формата на връхчетата, като се изчаква изсъхването на долния слой.

Комплектът съдържа 8 флумастера с черен корпус и цветни капачета, съответстващи на цвета на мастилото.

Маркерите на алкохолна основа са перфектни за техники като: щриховане, наслояване и смесване.
За най-добри резултати нанесете първо светли цветове върху хартията, за да предотвратите прехвърлянето на тъмно мастило върху върховете на други маркери. Широка гама от цветове, подходящи за всички арт проекти.

 

Категория: Етикети: , , ,
   

Производител: Derwent: UK

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.