АРХИТЕКТУРНА КНИЖАРНИЦА

Алкохолни двувърхи дизайн маркери GRAPH’IT, 36цв.

122.55 лв.

  • в текстилен несесер

Този комплект съдържа основните цветове за студенти по изящни изкуства, дизайн, мода или архитектура, както и за феновете на комикси, манга и скрапбукинг .

ИДЕАЛЕН МАРКЕР ЗА СТУДЕНТИ И АМАТЬОРИ
GRAPH’IT е маркер на алкохолна основа с двойно накрайник от японски найлонови влакна: длето и фин връх. Широкият му връх е идеален за оцветяване на големи площи, сенки и градиенти. Финият връх позволява да работите върху детайли с прецизност.

Тези маркери са идеални за използване върху дебела хартия или картон, може да се използва и за оцветяване върху кожа или плат, върху някои пластмаси и понякога дори като временна татуировка върху кожата.

Маркерите се зареждат многократно благодарение на GRAPH’IT Ink 25 ml. Всеки маркер може да се напълни поне 5 пъти с една бутилка.

Ненадминато първокласно качество със силна здравина и постоянен поток на мастилото за много дълъг експлоатационен живот.

 

– ВНИМАНИЕ! ВИНАГИ съхранявайте алкохолните маркери ЛЕГНАЛИ , за да може и двата върха да са еднакво захранени с мастило . Затваряйте плътно капачките за по-дълъг живот . Използвайте маркерна хартия по-възможност.

  • варианти: warm grey / mix grey colors

Предлагат се и по един брой маркер, уточняване на цветовете, по телефона.

Категория: Етикети: , , ,
   

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.