АРХИТЕКТУРНА КНИЖАРНИЦА

Алкохолни двувърхи маркери – комплект 40бр.

59.60 лв.

  • дебел накрайник – скосен маркер и фин накрайник – флумастер, идеални за подчертаване, рисуване, скициране и оцветяване и др.
  • екологичен двоен маркер на алкохолна основа – безопасен, нетоксичен, работи добре, без пропускане или изтичане, което е най-добрият избор за деца, ученици, учители, офис и художници.
  • не попива в листа

Този набор от маркери за художници може да отговори на всички ваши нужди, не само за рисуване на детайли с тънък връх, но също и за оцветяване и подчертаване на голямо покритие с широкия скосен връх. Насладете се на създаването на различни скици и модели! Размер: връх на длетото – 6,5 мм, фин връх – 1 мм. Предлага се с красив черен калъф за носене, идеален за пътуване и съхранение!
Перфектен ефект на оцветяване и смесване: Силно пигментираното мастило изсъхва бързо и дава равномерен цвят на хартията. Върховете на маркерите за рисуване са устойчиви на износване и лесни за наслояване и смесване на различни цветове, без избледняване. Тези ярки цветни маркери имат отлични, устойчиви на размазване и водоустойчиви свойства, които работят върху повечето повърхности, като плат, платно, стъкло, дърво, метал и хартия.
Замислен дизайн: Ергономичното четириъгълно тяло е лесно и удобно за хващане и също така предотвратява търкалянето от гладки повърхности. Всяка писалка е цветно кодирана на капачката, която съответства на цвета на капачката, което ви помага бързо да намерите всякакви маркировки, за да спестите време!
Включва 2 фини двувърхи тънкописеца и 1 безцветен блендер: Професионалните тънкописци за фини линии с двойни накрайници, 1 мм и 0,4 мм, ви помагат с очертаването и детайлите на картината. Безцветният блендер отлично ще завърши работата по постигане на ефект на цъфтеж, правейки преходите на цветовете по-естествени. Направи си собствено творение чрез смесване на цветове!
Безопасни и нетоксични: Finolo Art Markers са сертифицирани от LHAMA, (M)SDS, CPSIA, EU-TRA. Бъдете сигурни, че ще направите изкуство с нашите маркери. За да предотвратите изсъхването на маркера и изтичането на мастило, моля, затваряйте маркера и съхранявайте в хоризонтално положение. Подходящо за деца, студенти по изкуства, начинаещи, любители на изкуството, илюстратори, дизайнери и др.

Изчерпан

Категория: Етикети: , ,
   

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.