АРХИТЕКТУРНА КНИЖАРНИЦА

Разпродажба!

Математика за таланти 1. Тестове и задачи за подготовка и прием в 5 клас на Софийската математическа гимназия

7.90 лв.

Математика за таланти е сборник с тестове и задачи по математика за подготовка и прием в 5 клас на Софийската математическа гимназия. Универсално приложимите тестове и задачи могат да бъдат използвани в паралелките с амбициозни ученици от 3 и 4 клас на всички училища.
Една част от тестовете са предлагани за подготовка на учениците за математическото състезания „Откриване на млади таланти“, което традиционно се провежда в края на всяка учебна година в СМГ. В книжката са включени и темите от състезанията , на базата на резултатите от които се осъществява приемът на учениците от 4 клас в гимназията.
От авторите:
„Млади приятелю, тази книжка е написана с много любов и желание от нас – преподавателите – за да разкрием пред теб чудния свят на математиката. Трудностите, които ще срещнеш, решавайки тези задачи, не бива да те отказват. Те ще те направят по-силен, по-знаещ, и по-можещ.
Скъпи родители, материалите, които са включени в книжката, имат за цел да създадат гъвкава, комбинативна и логическа мисъл у вашите деца и да събудят интерес към математиката, която трябва най напред да бъде опозната, за да бъде заобичана.
Скъпи колеги, надяваме се, че това помагало ще направи работата ви по-интересна и разнообразна, като ви даде възможност да ползвате проверени на практика материали и ще ви помогне в заниманията с малките математически таланти.

Изчерпан

Категория:
   

Автори: Иван Симеонов, Ирина Шаркова, Румяна Караджова, Петя Тодорова, Линка Минчева, М. Тодорова, К. Петков, Е. Станчева, З. Савова, И. Цветкова, А. Александров, В. Данова, С. Стоев, Е. Гигова, Е. Тодорова
Издателство: Klett
Година: 2012
Формат: 21 x 28 cm
Страници: 128

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.