АРХИТЕКТУРНА КНИЖАРНИЦА

Разпродажба!

Нойферт. Архитектурно проектиране – Ернст Нойферт

150.00 лв.

Неслучайно наричат този справочник Библията на Архитекта. Той е незаменим източник на знания за поколения строителни специалисти и се използва като стандарт в строителството в цял свят.
Организиран според типа на сградите и проектантската задача, справочникът обхваща: процес на проектиране и ръководство на строежа всички елементи на сградите – от нулев цикъл до покрива
основни положения и норми предписания за проектиране, строителство и оформяне необходими площи и пространствени връзки размери на сградите и помещения, съоражения и инсталации като за мярка и цел
В 38-то, последно издание са добавени актуални теми на съвременната архитектура, като трансформация на типологията на сградите в смисъла на тяхната устойчивост и многофункционалност и управление на сгради и инсталации. Преработени са ключовите понятия възобновяеми енергийни източници, обществен транспорт, както и снабдяване и извозване на отпадъците от сградите.
Справочникът съдържа основите на проектирането, представени нагледно в над 6900 чертежи и скици с точни размери и номинални стойности. Всеки вид сграда е илюстриран с помощта на планове, разрези, чертежи и детайли, с точно разпределение на помещенията според предназначението им.

 

 

Автор: Ернст Нойферт
Под редакцията на проф. д-р арх. Чавдар Ангелов
Издателство: Софтпрес
Издаденa: 2008г.
Страници: 550
Корици: Твърди
Размери: 23,5/31,7/4,2 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.