АРХИТЕКТУРНА КНИЖАРНИЦА

Разпродажба!

Курс по математика за 2 клас – учебно помагало, 2009г.

4.00 лв.

Важен за успеха на всички ученици! С теорията и всички видове решени задачи и с конкурсните теми и тестове, давани на приемни изпити и математически състезания.

Предназначението на учебното помагало „Курс по математика за 2. клас“ е да помогне на учениците за постигане на отлични резултати по математика в училище и при явяване на математически състезания. Съдържанието на учебното помагало е гаранция за постигане на най-висок успех, тъй като осигурява сериозна и пълна подготовка, като представя в кратка и най-достъпна форма класическите области на математиката – аритметика и геометрия. Теорията е затвърдена чрез степенувани по сложност подробно решени задачи от всички основни видове, които имат обучаващо значение и са онагледени с множество чертежи.

Допълнителните теми с подробно решени задачи от всички видове, давани на математически състезания, са предвидени за часовете по задължително избираема подготовка и имат за цел да покажат на учениците, че са изградили достатъчно здрава и силна система от знания за отлично представяне по математика в училище, и на математически конкурси след 2. клас.

Във всеки урок на всяка решена задача по номер съответства нерешена задача за самостоятелна работа и на всяка решена конкурсна задача по номер съответствува нерешена конкурсна задача за самостоятелна работа. На края на всеки раздел има тестове с по 10 основни задачи, които ще улеснят всеки ученик при самоподготовката му. Помагалото е обогатено с много задачи и техните отговори от конкурсните теми и тестове, давани на математически състезания, необходими за самоконтрол на учениците.

Настоящото издание е одобрено от МОН.

Категория: Етикети: , , , , ,
   

Курс по математика за 2 клас – учебно помагало
Автор: Боряна Дачева Милкоева, Христина Стоянова Беева, Дачо Стоянов Беев
Издателство: Вега-74
Формат: 16.5 x 23.5 cm
Страници: 192
Корици: меки
Година на издаване: 2009

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.