АРХИТЕКТУРНА КНИЖАРНИЦА

Филтрираща бутилка за вода WELL , черен филтър

14.90 лв.

   • Филтрираща бутилка за вода – 560 ml, черен филтър 

    Бутилките WELL са удобни, симпатични и навсякъде с вас. Всяка бутилка успява да филтрира над 150 литра чешмяна вода (около 300 пълнения или приблизително 2 месеца ползване), благодарение на вградения си филтър от активен въглен. Освен спестените пари за минерална вода, с нея увеличавате консумацията на вода през деня, защото е навсякъде с Вас и спестявате 300 пластмасови бутилки на природата. Идеята за по-малко произведени и изхвърлени пластмасови бутилки за еднократна употреба е нашата кауза. Бутилката има алуминиев карабинер за закачване на раница или чанта, на колан.

    Бутилката събира 560 мл вода.

    Филтърът е сертифициран за употреба в съответствие с FDA и LFGB/EC.

     

    Начин на употреба

    1. Преди първа употреба напълнете бутилката с питейна вода и поставете филтъра.

    2. Изпразнете цялото съдържание на бутилката без да консумирате. Възможно е да се появят карбонови частици от филтъра, което е нормално.

    3. Напълнете отново бутилката WELLи консумирайте чиста питейна вода.

    Важно да знаем:

    1. Бутилката се подменя след 2 месеца или филтриране на около 150 литра (300 пълнения) в зависимост от качеството на източника. Силно варовитата вода влияе на дълготрайността на филтъра.

    2. Филтриращата бутилка Well е предназначена за използване само с питейна вода. Не използвайте вода от източници с неясен произход. В нея може да има химически замърсители, които не могат да бъдат пречистени от филтъра с активен въглен.

    3. Бутилката и капачката на филтъра (но не самият филтър) могат да се мият с топла вода и сапун. Да не се използва миялна машина.

    4. Не се препоръчва поставянето на бутилката WELL в камера на хладилник.

Код: 8305 Категория: Етикети: ,
   

Бутилка за вода, с филтър

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.